Referencer

Zilento har som mål at blive førende inden for støj. Der findes en løsning for alle brancher og alle typer produktionsmiljøer. Vi har ekspertise og lidenskab for at vise dig den rette støjdæmpende enhed, der vil give et bedre arbejdsmiljø.

Zilento betyder stilhed på latin, og vi bidrager gerne.

Statnett har udført lydisolering af en transformatorgrav og tilhørende SVC-anlæg på Sylling transformatorstation på grund af forholdet til naboer til stationen. Tilbudsfasen, planlægning, gennemførelse og slutdokumentation blev leveret til tiden til de aftalte omkostninger og i den rigtige kvalitet. Zilento AS var også fleksible med gennemførelsen på grund af ændrede tidspunkter for afbrydelser.

Oslar Arnes

Produksjonsdirektør, G3 Gausdal Treindustrier

Referencer

Wide

Wide

I vores produktion har vi en borejig med flere bor, der kører samtidigt. Denne laver meget støj, så hele vores produktionslokale blev påvirket af det. Zilento monterede bagvægge og loft af støjdæmpende materiale/plader på jigen. Derudover købte vi et par fritstående vægge, som vi kan placere omkring maskinen efter behov.

G3 Gausdal Treindustrier

G3 Gausdal Treindustrier

Vi har kæmpet med støj fra håndtering af tømmer og efterfølgende barkfjernelse i forhold til vores naboer. Vi har modtaget mange klager over støjen gennem årene. Efter vi kom i kontakt med Zilento og deres produkter, nåede vi hurtigt og effektivt frem til en fælles løsning. Vi har nu monteret støjskærm, og det virker utroligt godt.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Vi er meget tilfredse med den måde, Zilento hjalp os med at løse vores udfordringer med støj på. I gav os priser og tidsrammer, som blev overholdt, og tilpassede udførelsen af arbejdet uden for vores arbejdstid.

Alt i alt har vi haft en god oplevelse med den måde, I hjalp os på.

Tom Harlad Rudberg

Avdelingsleder Lørenskog, Ragn Sells

Tak for den gode hjælp med vores showroom og den dårlige akustik 😊 God opfølgning fra start til slut og flot arbejde.

Vi mærkede en markant forskel efter Zilento var færdige. Nu kan vi holde kurser og demonstrationer for kunder uden at blive trætte efter 2 timer.

Vidar Huke Holmstrøm

Business Manager, Flex1One

Absorbenterne er monterede og fungerede meget tilfredsstillende.

Jeg tror nok, at vi bestiller nogle ekstra, så vi kan have dem på "strategiske" steder på væggene også.

Kenneth Andre Hansen

Fagansvarlig Tilkomstteknikk og Fallsikring, Vinde

Tak for godt udført arbejde.

Eirik Kruke

Anleggsleder, HAB