Referencer

Zilento har som mål at blive førende inden for støj. Der findes en løsning for alle brancher og alle typer produktionsmiljøer. Vi har ekspertise og lidenskab for at vise dig den rette støjdæmpende enhed, der vil give et bedre arbejdsmiljø.

Zilento betyder stilhed på latin, og vi bidrager gerne.

Vi har kämpat med buller från virkesintag och rot reducerare, i förhåll till våra grannar. Vi har fått många klagomål om detta buller genom åren. Efter att vi kommit i kontakt med Zilento, och deras produkter, kom vi snabbt och effektivt fram till en gemensam lösning som vi trodde på. Vi har nu installerat en bullervägg, och denna fungerar otroligt bra.

Jag hade tänkt kontakta en av grannarna som bor närmast för att se om han märkt någon skillnad, men det hann jag inte innan han kom till mig. Han berättar att han nu märkte ingenting av bullret han klagat på i många år, och att det var en väsentlig förbättring!

Kan rekommendera Zilento som leverantör av ljuddämpande lösningar

Oslar Arnes

Produksjonsdirektør, G3 Gausdal Treindustrier

Referencer

Wide

Wide

I vores produktion har vi en borejig med flere bor, der kører samtidigt. Denne laver meget støj, så hele vores produktionslokale blev påvirket af det. Zilento monterede bagvægge og loft af støjdæmpende materiale/plader på jigen. Derudover købte vi et par fritstående vægge, som vi kan placere omkring maskinen efter behov.

Statnett

Statnett

Statnett har udført lydisolering af en transformatorgrav og tilhørende SVC-anlæg på Sylling transformatorstation på grund af forholdet til naboer til stationen. Tilbudsfasen, planlægning, gennemførelse og slutdokumentation blev leveret til tiden til de aftalte omkostninger og i den rigtige kvalitet.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Vi er meget tilfredse med den måde, Zilento hjalp os med at løse vores udfordringer med støj på. I gav os priser og tidsrammer, som blev overholdt, og tilpassede udførelsen af arbejdet uden for vores arbejdstid.

Alt i alt har vi haft en god oplevelse med den måde, I hjalp os på.

Tom Harlad Rudberg

Avdelingsleder Lørenskog, Ragn Sells

Tak for den gode hjælp med vores showroom og den dårlige akustik 😊 God opfølgning fra start til slut og flot arbejde.

Vi mærkede en markant forskel efter Zilento var færdige. Nu kan vi holde kurser og demonstrationer for kunder uden at blive trætte efter 2 timer.

Vidar Huke Holmstrøm

Business Manager, Flex1One

Absorbenterne er monterede og fungerede meget tilfredsstillende.

Jeg tror nok, at vi bestiller nogle ekstra, så vi kan have dem på "strategiske" steder på væggene også.

Kenneth Andre Hansen

Fagansvarlig Tilkomstteknikk og Fallsikring, Vinde

Tak for godt udført arbejde.

Eirik Kruke

Anleggsleder, HAB