Om Zilento

Zilento har som målsætning at blive bedst på støj. Der findes en løsning for alle brancher og alle typer produktionsmiljøer. Vi har ekspertise og passion for at vise dig den rette støjdæmpende indretning, som vil give et bedre arbejdsmiljø.

Zilento betyder stilhed på latin, og vi bidrager gerne.

Vores ambition er at blive bedst i branchen inden for støjdæmpende tiltag, til det bedste for et godt arbejdsmiljø

Zilento blev startet med baggrund i en stærk dedikation for at hjælpe virksomheder til et bedre arbejdsmiljø med støjdæmpende tiltag. Zilento består af syv ambitiøse medarbejdere i Norge og Sverige med passion for støjdæmpning; med ingeniørbaggrund og erfaring og kompetence inden for salg, mekanisk produktion, teknisk tegning og projektstyring.

Zilento AS blev startet af Ola og Alf-Ole i januar 2019 efter at have arbejdet sammen i flere år i tilsvarende branche. Med baggrund i deres dedikation for støjdæmpende tiltag for et bedre arbejdsmiljø, startede de Zilento. De har tilsammen 20 års erfaring med støjdæmpende tiltag til offshore, bygge- og anlægssektoren samt industrien.

Zilento har udviklet støjhuse/støjskærme/støjdæmpende gardiner, som vi selv producerer. Støjhusene er modulbaserede og bygges som skræddersyede løsninger. Vi integrerer støjende udstyr såsom varmepumper, motorer, kompressorer, HPU (Hydraulic Power Units), pumper og gear.

Derudover køber Zilento produkter fra anerkendte leverandører i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England og Belgien. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for akustik/støjdæmpning/vibrationsdæmpning og rådgiver gerne om den bedste løsning til dine støjudfordringer!

Ole Zetterlund

Alf-Ole Gotteberg

Kontakt os